galajurken online bestellen

Bescheiden Aran jumper prachtige terugkeer naar de catwalk

Het traditionele Ierse witte wollen kledingstuk eerst werd een must-have-item terug in 1961 na wordt gedragen door de populaire Clancys op de legendarische Ed Sullivan Show, en vervolgens sported door super cool Hollywood pictogrammen met inbegrip van Steve McQueen, Marilyn Monroe, Ryan O'Neal, Grace Kelly en anderen.

 

En nu Arans zijn terug in de mode met wereldberoemde ontwerpers zoals Alexander Wang en Valentino en weergegeven op de catwalks Londen, New York, Parijs en Milaan.

 

De 'verklaring breit' zijn geworden de rigueur in dit jaar grote collecties voor herfst/winter, met ontwerpers kiezen om hen van het paar met jeans en potlood rokken.

 

En, natuurlijk, is er een flinke prijskaartje aan de populariteit, met Valentino van Agnona kameel kasjmier Aran, bijvoorbeeld, topping £1.200.

 

Dat is nogal een wandeling wanneer u kunt kopen een traditionele Aran jumper voor amper 50 pond in Noord-Ierland.

Foto door: galajurken online goedkoop

 

Paul Sally, manager van Carrolls Ierse giften, zei dat hij had gemerkt een verhoogde belangstelling voor in Aran breigoed.

 

advertentie

 

"We hebben altijd vraag van internationale klanten, maar we hebben nu een groeiende belangstelling van het lokale klanten in onze collectie," voegde hij eraan toe.

 

"Onze herfst/winter 2015-collectie beschikt over klassieke en moderne ontwerpen in zowel traditionele en lichte kleur smaakpapillen."

 

Mijnheer Sally, die toezicht houdt op takken op kasteel en Donegall plaats in Belfast, zei de zijn winkels "verkopen punten van hoge kwaliteit aan redelijke prijzen".

 

Een Aran trui voor een volwassene is momenteel in het klein verkopend bij £48.99 (of £34.99 voor een kind), terwijl een kraag knop vest zal u terug £65,99, en een zip nek jas kost £69.99.

 

Natuurlijk, kunnen consumenten ook halen imitatie jumpers op goedkopere winkels, met inbegrip van Primark, voor ongeveer £30 minder.

 

Ontwerpers kunnen vrijheden met de naam Aran nemen omdat het niet beschermd, dus eigenlijk iedereen kan maken van een trui en zet het woord 'Aran' op het.

 

Vraag naar de traditionele Aran, gemaakt in het platteland van Ierland, blijft sterk wereldwijd.

 

meer info op:http://www.sokezo.nl/moeder-van-de-bruid-jurken-c-7.html

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas