galajurken online bestellen

Columbia Sportswear ontwerpt collectie voor Manchester United

Het Amerikaanse merk Columbia Sportswear is vanaf nu de officiële leverancier van outdoorkleding van de Britse voetbalclub Manchester United. Het merk heeft voor deze samenwerking outdoorkleding ontworpen die kan worden gedragen tijdens activiteiten als wandelen, fietsen en klimmen. Daarnaast is de kleding geschikt voor sporten waarbij contact is met sneeuw en water.

 

”Manchester United is trots om met Columbia Sportswear samen te werken en onze fans een nieuwe selectie aan producten te kunnen aanbieden met het Manchester United-merk,” zei Manchester United Group Managing Director Richard Arnold in een persbericht. “Dankzij deze samenwerking kan onze club zijn fans overal vergezellen, ongeacht de activiteit waar ze op een bepaald moment mee bezig zijn.”

Foto: galajurken online kopen nederland

Columbia Sportswear senior vice-president Merchandising & Design, Joe Boyle, heeft zich ook positief uitgesproken over de nieuwe samenwerking: “We zijn enthousiast over deze mogelijkheid om de beste speler op het gebied van sport samen te brengen met de mondiale leider in de outdoor-industrie. Manchester United en Columbia delen hun toewijding voor presteren en innoveren. Samen zullen we fans van de club een mooie outdoorkleding collectie bieden die Columbia´s meest geavanceerde technologieën bevat.”

 

De collectie van Columbia Sportswear en Manchester United is vanaf aankomende herfst verkrijgbaar. Een woordvoerder van de club heeft laten weten dat de collectie momenteel in ontwikkeling is, waardoor nog niet meer informatie kan worden gegeven over de grootte van de collectie en de prijzen. In ieder geval zal de collectie worden verkocht in de Manchester United Megastore. Of de collectie ook door andere retailers zal worden verkocht, is vooralsnog niet bekendgemaakt.

 

meer info: goedkope galajurken online bestellen

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas