galajurken online bestellen

Dit wordt het modenieuws van week 4

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 4. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 25 tot en met 31 januari.

 

Modefabriek

Maandag 26 januari brengen we verslag van de 40e editie van de Modefabriek. Maar ook een video-tour over de beursvloer en 5 trends gespot op de Modefabriek komen aan bod.

Foto door: goedkope avondjurken lang

FashionTech Berlijn

De Duitse beurzen zijn volop in gang en ook FashionUnited is aanwezig tijdens FashionTech in Berlijn. Een platform voor alle ideeën en bedrijfsmodellen die invloed hebben op hoe mode wordt gepoduceerd, gedistribueerd en verkocht. Lees het uitgebreide verslag dinsdag 26 januari.

 

Herfst/Winter 2016-17 Herenmode op de catwalk

Trendstop brengt een trendanalyse- en prognose voor FashionUnited. Welke belangrijke trends op het gebied van mannenmode zijn er tijdens London, Milaan en Parijs Fashion Week gespot? Lees het woensdag 27 januari.

 

Olga Korstanje Conceptstore

Conceptstores schieten als paddenstoelen uit de grond. Door middel van productkeuze, interieur en sfeer veranderen de winkels een dagje shoppen in een belevenis. Inmiddels zijn conceptstores niet meer weg te denken uit de modewereld, maar door de enorme toename wordt het moeilijker om origineel en uniek te blijven. FashionUnited spreekt met verschillende winkeleigenaren over hoe zij zich profileren in een wereld vol conceptstores. In deze aflevering: Conceptstore Olga Korstanje in Rotterdam.

Lees meer: korte avondjurken online

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas