galajurken online bestellen

10 tekenen dat je slecht bent met make-up

1. Dunne winged liner komt niet in jouw woordenboek voor

Als je bezig bent met eyeliner komt het bijna nooit voor dat ze gelijk zijn én zo dun als je eigenlijk wil. Voor je het weet is de lijn op je linkeroog een stuk dikker en moet je dus de lijn op je rechteroog even dik maken à la Amy Winehouse.

 

2. Van contouring snap je niets

Op YouTube zien de tutorials er heel makkelijk uit, maar van contouring in real life snap je nog steeds niet veel. Het ziet er dan eerder uit alsof je twee indianenstrepen op je wangen hebt zitten. 

 

3. Eén kleur oogschaduw aanbrengen is genoeg

Eén kleur oogschaduw aanbrengen lukt nog wel, maar meer dan dat is een uitdaging. Om over blenden nog maar te zwijgen, op de één of andere manier blijf je altijd zo'n harde lijn zien...

 

4. Je loopt met de verkeerde foundationkleur

Het komt weleens voor dat je naar buiten gaat met de compleet verkeerde foundationkleur op je gezicht. Maar goed, als je eenmaal buiten bent is het al te laat. Lang leve sjaals om je (witte) nek te bedekken.

Foto's: goedkope bruidsjurken online kopen

5. Je houdt het bij lippenbalsem voor een reden

Felgkleurde lippenstift zit er niet altijd even goed uit en daarom houd je het liever bij lippenbalsem. Rode lippenstift hoef je al helemaal niet te proberen, want voor je het weet zit het ongeveer overal, behalve op je lippen.

 

6. Op de foto zie je eruit als een spook

Als je uitgaat ga je liever niet meer op de foto. De reden? Omdat je op de één of andere manier altijd witter bent dan in het echt. Spoiler: dat komt waarschijnlijk omdat je make-up producten gebruikt die SPF bevatten.

 

7. Als je een bepaalde kleur ziet weet je nooit de naam

Vriendinnen zien het meteen als iemand de kleur Rebel van MAC heeft, maar voor jou is het gewoon een paarse lipstick. Van geen één product weet je hoe de kleur heet.

 

8. De looks van je vriendinnen zien er beter uit

Vriendinnen krijgen het altijd voor elkaar om hun wenkbrauwen mooi bij te tekenen en ze weten precies waar ze highlighter moeten aanbrengen. Jij bent al blij als je toonbaar naar buiten stapt.

 

9. Nieuwe trends zijn niet bij te houden

Je weet net wat contouring is of mensen hebben het alweer over striping en het contouren van hun billen. Serieus, die beautytrends zijn écht niet bij te houden.

 

10. Je hebt altijd wattenstaafjes op voorraad

Er is een reden dat je altijd wattenstaafjes binnen handbereik hebt. Die gebruik je namelijk altijd om 1. je eyeliner bij te werken en 2. mascaravlekken weg te werken. Lifesavers, deze dingen.

meer info op: trouwjurken online kopen

Wat is een lash lift en heb je er een nodig?

Lash lifts worden omschreven als de makkelijkste en snelste manier om je hele gezicht er frisser en wakkerder uit te laten zien. Een lash lift is anders dan een permanentje voor je wimpers, omdat wimpers vanaf de wortel gelift worden in plaats van alleen de uiterste eindjes. Hier heb je alle feitjes over de lash lift op een rij:

 

Tijd

Ten eerste is het belangrijk dat je 45 minuten inruimt voor de hele procedure. Het is misschien wel handig om je mentaal voor te bereiden op wat er gaat gebeuren, namelijk dat er straks iemand heel lang verschillende gels en lotions op je wimpers gaat smeren en er flink aan gaat zitten sleutelen.

 

Proces

Hoe gaat het allemaal in z’n werk? Een voordeel van een lash lift krijgen, is dat je redelijk goed kunt ontspannen terwijl het gedaan wordt; je gaat liggen en hoeft je ogen voorlopig een tijdje niet meer te openen. Een specialist doet eerst een beschermende pad op je onderste wimpers om deze te beschermen. De meeste mensen vallen op een gegeven moment in slaap. Je wimpers worden dan omhoog gekamd en er worden siliconen pads op je oogleden geplaatst. Je kunt kiezen voor een kleine, medium of grote lift. Je kunt van tevoren bepalen of je voor naturel of dramatisch gaat. Hierna wordt een soort balsem die je wimpers lift langs je wimpers aangebracht. Hier overheen wordt een neutraliserend goedje getrokken. Nadat dit eraf is gehaald, kan het zijn dat wimperverf op je wimpers wordt gedaan om hun natuurlijke kleur te versterken. Hierna wordt een hydraterend serum aangebracht en worden de siliconen pads van je oogleden gehaald.

Foto's: jurken online sokezo

Prijzen

De prijs is erg afhankelijk van waar je het laat doen, dus het is handig om van tevoren wat research te doen zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan. Het is natuurlijk ook beter om niet voor het allergoedkoopste te gaan als de kwaliteit niet goed is en ze een ramp aanrichten op je wimpers. Not cool!

 

Bijwerkingen

Alle producten die gebruikt worden, raken tijdens de procedure nooit de huid aan. Als alles van je ogen af wordt gehaald, kan het zijn dat je ogen even rood worden, maar dit moet binnen een paar minuten verdwenen zijn.

 

Mascara

Meestal kan je na de lash lift prima zonder mascara door het leven, maar de keuze is natuurlijk aan jou. Het leuke aan een lash lift krijgen, is dat je nu met heel weinig mascara al een geweldig effect kunt krijgen en met ietsje meer een oogopslag hebt die zo in een reclame zou kunnen.

 

Hopelijk heb je nu voldoende informatie over wat je kan verwachten als je ervoor kiest een lash lift te nemen – een beetje een divamaatregel, maar dan heb je er wel wat aan!

Zie ook: goedkope jurken online

 

Upp