galajurken online bestellen

10 tekenen dat je slecht bent met make-up

1. Dunne winged liner komt niet in jouw woordenboek voor

Als je bezig bent met eyeliner komt het bijna nooit voor dat ze gelijk zijn én zo dun als je eigenlijk wil. Voor je het weet is de lijn op je linkeroog een stuk dikker en moet je dus de lijn op je rechteroog even dik maken à la Amy Winehouse.

 

2. Van contouring snap je niets

Op YouTube zien de tutorials er heel makkelijk uit, maar van contouring in real life snap je nog steeds niet veel. Het ziet er dan eerder uit alsof je twee indianenstrepen op je wangen hebt zitten. 

 

3. Eén kleur oogschaduw aanbrengen is genoeg

Eén kleur oogschaduw aanbrengen lukt nog wel, maar meer dan dat is een uitdaging. Om over blenden nog maar te zwijgen, op de één of andere manier blijf je altijd zo'n harde lijn zien...

 

4. Je loopt met de verkeerde foundationkleur

Het komt weleens voor dat je naar buiten gaat met de compleet verkeerde foundationkleur op je gezicht. Maar goed, als je eenmaal buiten bent is het al te laat. Lang leve sjaals om je (witte) nek te bedekken.

Foto's: goedkope bruidsjurken online kopen

5. Je houdt het bij lippenbalsem voor een reden

Felgkleurde lippenstift zit er niet altijd even goed uit en daarom houd je het liever bij lippenbalsem. Rode lippenstift hoef je al helemaal niet te proberen, want voor je het weet zit het ongeveer overal, behalve op je lippen.

 

6. Op de foto zie je eruit als een spook

Als je uitgaat ga je liever niet meer op de foto. De reden? Omdat je op de één of andere manier altijd witter bent dan in het echt. Spoiler: dat komt waarschijnlijk omdat je make-up producten gebruikt die SPF bevatten.

 

7. Als je een bepaalde kleur ziet weet je nooit de naam

Vriendinnen zien het meteen als iemand de kleur Rebel van MAC heeft, maar voor jou is het gewoon een paarse lipstick. Van geen één product weet je hoe de kleur heet.

 

8. De looks van je vriendinnen zien er beter uit

Vriendinnen krijgen het altijd voor elkaar om hun wenkbrauwen mooi bij te tekenen en ze weten precies waar ze highlighter moeten aanbrengen. Jij bent al blij als je toonbaar naar buiten stapt.

 

9. Nieuwe trends zijn niet bij te houden

Je weet net wat contouring is of mensen hebben het alweer over striping en het contouren van hun billen. Serieus, die beautytrends zijn écht niet bij te houden.

 

10. Je hebt altijd wattenstaafjes op voorraad

Er is een reden dat je altijd wattenstaafjes binnen handbereik hebt. Die gebruik je namelijk altijd om 1. je eyeliner bij te werken en 2. mascaravlekken weg te werken. Lifesavers, deze dingen.

meer info op: trouwjurken online kopen

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas