galajurken online bestellen

Wat is een lash lift en heb je er een nodig?

Lash lifts worden omschreven als de makkelijkste en snelste manier om je hele gezicht er frisser en wakkerder uit te laten zien. Een lash lift is anders dan een permanentje voor je wimpers, omdat wimpers vanaf de wortel gelift worden in plaats van alleen de uiterste eindjes. Hier heb je alle feitjes over de lash lift op een rij:

 

Tijd

Ten eerste is het belangrijk dat je 45 minuten inruimt voor de hele procedure. Het is misschien wel handig om je mentaal voor te bereiden op wat er gaat gebeuren, namelijk dat er straks iemand heel lang verschillende gels en lotions op je wimpers gaat smeren en er flink aan gaat zitten sleutelen.

 

Proces

Hoe gaat het allemaal in z’n werk? Een voordeel van een lash lift krijgen, is dat je redelijk goed kunt ontspannen terwijl het gedaan wordt; je gaat liggen en hoeft je ogen voorlopig een tijdje niet meer te openen. Een specialist doet eerst een beschermende pad op je onderste wimpers om deze te beschermen. De meeste mensen vallen op een gegeven moment in slaap. Je wimpers worden dan omhoog gekamd en er worden siliconen pads op je oogleden geplaatst. Je kunt kiezen voor een kleine, medium of grote lift. Je kunt van tevoren bepalen of je voor naturel of dramatisch gaat. Hierna wordt een soort balsem die je wimpers lift langs je wimpers aangebracht. Hier overheen wordt een neutraliserend goedje getrokken. Nadat dit eraf is gehaald, kan het zijn dat wimperverf op je wimpers wordt gedaan om hun natuurlijke kleur te versterken. Hierna wordt een hydraterend serum aangebracht en worden de siliconen pads van je oogleden gehaald.

Foto's: jurken online sokezo

Prijzen

De prijs is erg afhankelijk van waar je het laat doen, dus het is handig om van tevoren wat research te doen zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan. Het is natuurlijk ook beter om niet voor het allergoedkoopste te gaan als de kwaliteit niet goed is en ze een ramp aanrichten op je wimpers. Not cool!

 

Bijwerkingen

Alle producten die gebruikt worden, raken tijdens de procedure nooit de huid aan. Als alles van je ogen af wordt gehaald, kan het zijn dat je ogen even rood worden, maar dit moet binnen een paar minuten verdwenen zijn.

 

Mascara

Meestal kan je na de lash lift prima zonder mascara door het leven, maar de keuze is natuurlijk aan jou. Het leuke aan een lash lift krijgen, is dat je nu met heel weinig mascara al een geweldig effect kunt krijgen en met ietsje meer een oogopslag hebt die zo in een reclame zou kunnen.

 

Hopelijk heb je nu voldoende informatie over wat je kan verwachten als je ervoor kiest een lash lift te nemen – een beetje een divamaatregel, maar dan heb je er wel wat aan!

Zie ook: goedkope jurken online

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas